De rette til app-udvikling

0
2075
UI design

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad gør en smartphone smart?

Den digitale tid har aldrig udviklet sig hurtigere, end den gør i dag og det kommer formenligt til at gå stærkere. Din smartphone bliver smartere for hver dag der går, men det kan den kun fordi teknologien udvikler sig. En smartphone er smart pga. dens apps, uden dem, var den ikke andet end en normal telefon, som du kunne medbringe overalt. Apps kan få din smartphone til at vise 3d billeder i den virkelige verden vha. kameraet, apps gør at du kan kommunikere med andre, finde svampe ude i naturen og så meget mere. Der bliver lavet nye apps dagligt, som bare venter på at blive downloadet.

Er lettere tilfældighed altid en god ting?

Teknologien udvikler sig hurtigere og hurtigere, både fordi vi opfinder nye metoder og fordi teknologi bliver mere og mere tilgængelig og for flere. Dette gør også at der vil komme flere løsninger, som måske ikke har den bedste kvalitet. F.eks. findes der mange apps, som ikke give den største mening. Skal man som virksomhed have lavet en app, som kan skabe værdi, skal man i dag være påpasselig med, hvem man vælger til at udvikle den. En app i dag, som har større chancer for succes, kommer til at koste minimum 40.000-100.000 kr. at få rådgivning om og designet. Herefter kommer udviklingsomkostningerne. Nogle af dem, som kan skabe unikke apps er House of Code, som du kan finde her. Man skal ikke bare have en app, for at have en app, den skal give mening. House of Code forstår sig på dette og udvikler efter brugernes præferencer, hvilket er essentielt i dag.

Find de rette til opgaven

Når der er let adgang til teknologi, giver det også grobund for at standarten går ned. Før i tiden var det kun dem som, der dedikerede deres liv til teknologien, som havde adgang til den. I dag kan næsten alle få adgang til f.eks. app-udvikling. Men det er langt fra alle, som ved, hvad der skal til, for at udvikle en succesfuld app. Derfor skal man være påpasselig med, hvem man sætter til opgaven.