Derfor skal du ikke bruge penge på den nye iPhone X

0
2196

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

iPhone 10, der også går under navnet iPhone X, er årets helt store svindelnummer, og du bør ikke vælge at investere i den, hvis du følger vores anmeldelse i hvert fald. Se herunder, hvorfor du ikke gør klogt i at investere i den nye iPhone.

Hvordan er den nye telefon ift. designet?

iPhone X er en visuel rodebutik. Den ligner ikke de andre mobiler, der er på markedet, men det er ikke nødvendigvis nogen positiv ting. Skærmen ligner noget, der gerne vil være infinity edge, men det er ikke tilfældet. Her er en sort ramme rundt om skærmen, og det ligner, at den buer – hvilket ikke bare er grimt at se på, men også er ganske upraktisk. Især der, hvor kameraet er placeret.

Der er for mange ting, der stikker i hver sin retning, og der er ganske enkelt ikke nogen rød tråd, der samler alle de mange idéer, der synes at ligge til grund for designet. Dog er telefonen af god kvalitet, og den har samtidig en god vægt, der gør, at den ligger godt i hånden, omend noget glat grundet bagsiden.

Hvordan er brugervenligheden?

iOS ar en intuitiv brugerflade, der for år siden fik stor ros for at være let at finde ud af. Det er den stadig, men der er kommet alt for mange og for avancerede ‘gestures’, der kræver, at du swiper på en bestemt måde, hvis du gerne vil åbne dine apps eksempelvis.

Det er nu kulmineret med iPhone X, og her er det altså nødvendigt, at du swiper på en bestemt måde bare for at komme ind i startskærmen – og det er ikke bare irriterende, men det er også en udfordring at vænne sig til.

Hvis du ikke er blevet skræmt væk af ovenstående anmeldelse, kan du sammenligne priser på iPhone X her. Det koster ikke noget at sammenligne priser.