Det er blevet nemmere at investere

0
2155

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er rigtig mange danskere, der selv investerer lidt i aktier. Nogen gør det lidt for sjov, mens nogen gør det med deres pensioner. Der er naturligvis igen også dem, der har en eller anden form for formue,  som de forvalter gennem investeringsforeninger eller aktier, alt efter hvor risikovillige de er.

Tidligere har det været sådan, at medmindre man har ville sætte sig ind i, hvordan det fungerer. Så har der været en eller anden vis form for naturlig indgangsbarriere. Man har skulle oprettet depoter osv. Vil man købe aktier, gør man det ikke bare med sit dankort, men gennem depoter og lignende. Det har med andre ord krævet en lille smule arbejde at komme i gang med at investere.

Banker vil “hjælpe” dig

Inden for de sidste få år, er det blevet langt lettere at komme i gang med at investere. Du har måske hørt om June eller Nora. Det er henholdsvis Danske Bank og Nordea der står bag dem. Fælles for dem er at det er uhyggelig nemt at komme i gang med at investere, og at man kan komme i gang for få hundrede kroner.

Man er rimelig låst i systemerne og kan ikke selv vælge aktier, men kommer blot med i en stor pulje af investorer. Det ændrer dog ikke ved, at man hurtigt kan komme i gang med at investere, og at det kan give blod på tanden, hvis man kan se der er et afkast.

Loft på indskuddet

Har du en formue eller vil du gerne forvalte din pension selv, er det dog ikke her det foregår. Der er nemlig et loft på indskuddet på nogle hundrede tusinde. Så hvis du for alvor vil i gang med at investere skal du stadig kigge i andre retninger. Det er med andre ord blevet nemmere at komme i gang.

DEL
Tidligere artikelDe rette til app-udvikling
Næste artikelGod formidling