Driver du udlejningsvirksomhed? Slip for al besværet med en god ejendomsserviceaftale

0
860

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du driver udlejning af private boliger eller erhvervslejemål, om du har en stor eller en mindre virksomhed, flere ejendomme eller en enkelt, så er der meget at hente ved at indgå en aftale med en god udbyder af ejendomsservice.

Der kan være meget både tjent og sparet gennem ejendomsservice på en udlejningsejendom – læs med herunder, hvor du får alle de gode argumenter.

Der er flere kunder til en ejendom, der er attraktiv både ude og inde

Når du driver udlejningsvirksomhed, så er du selvsagt afhængig af at kunne leje dine lokaler ud. Her er ønskescenariet naturligvis, at du har venteliste på de fleste af dine sager, og at du generelt driver en ejendom, der er attraktiv for kunden – erhverv såvel som privat.

Med ejendomsservice på din ejendom, kan du få skræddersyet en aftale, der passer netop til dine behov – havepasning, fliserens, trappevask og så videre. Resultatet bliver, at din ejendom står flot udendørs og indendørs, og at den dermed er et attraktivt sted for dine kunder enten at bo eller at drive virksomhed fra.

Løbende vedligehold mindsker de store, uforudsete udgifter

En anden fordel ved en fast aftale om ejendomsservice er, at dine bygninger løbende bliver tilset og vedligeholdt. Det bliver med andre ord opdaget i tide, hvis taget har brug for et eftersyn, hvis bygningskonstruktionen slides, eller hvis vinduerne trænger til en tætning. Dermed kan du komme det grundlæggende vedligehold i forkøbet, og aldrig ende med en stor, uforudset regning til en større renovering, der kunne have været undgået, havde man sat ind i tide.

Udover at skabe grobund for både indtjening og besparelse, har en ejendomsserviceaftale selvfølgelig også den åbenlyse fordel, at du får frigivet en masse tid, når du kan overlade praktik og håndværk til de professionelle.

DEL
Tidligere artikel