Få et større overblik med digital tidsregistrering

0
2115

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tid er penge. Det må være en af de ældste læresætninger indenfor forretning, og den er lige så korrekt i dag, som første gang den blev sagt for mange år tilbage. Når tiden er så værdifuld, når man driver en virksomhed, så skal man selvfølgelig også have et overblik over, hvad tiden rent faktisk bliver brugt på. Sådan et overblik kan man nemt få med digital tidsregistrering fra Eazyproject. Du kan læse mere om Eazyprojects tidsregistrering her. Men hvad gør tidsregistrering egentlig godt for? Det får du svar på herunder.

Hvor meget skal kunden betale?

Når man udfører et stykke arbejde for en kunde, så bliver langt de fleste virksomheder betalt for det antal timer de arbejder. Dette gælder de fleste professioner, uanset om der er tale om håndværkerarbejde eller kontorarbejde. Man skal derfor nemt kunne registrere, hvor meget tid man bruger, så kunden hverken kommer til at betale for meget eller for lidt.

Hvor meget løn skal den ansatte have?

Tidsregistrering er dog ikke kun for kundernes skyld, men de ansatte har bestemt også nytte af det. Ligesom at kunderne betaler virksomheden for hver enkelt time, de har brugt på projektet, så bliver de fleste ansatte og betalt for de timer, som de har udført et stykke arbejde. Her skal de ansatte selvfølgelig ikke snydes for løn, og de skal heller ikke have mere, end de har fortjent. For at undgå fejl i de ansattes lønseddel, kan tidsregistrering hjælpe med at registrere det præcise stykke tid, som den ansatte har arbejdet.

Hvor meget tid skal der sættes af i fremtiden?

Udover firmaets økonomi har tidsregistrering den praktiske funktion, at man kan gå tilbage til tidligere projekter for at se, hvor meget tid man har brugt på dem. På den måde kan man nemmere vurdere, hvor meget tid man skal sætte af til senere projekter.