Firmaevents er populære

0
1534

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danske virksomheder bruger flere og flere ressourcer på events for sine medarbejdere og eventuelt for deres kunder og samarbejdspartnere. Firmaevents er med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen og har ofte positiv indflydelse på virksomhedens udvikling. Her kan du blive lidt klogere på, hvorfor firmaevents prioriteres højt, ligesom du kan finde ud af, hvilke muligheder der er på området.

Glade medarbejdere er mere effektive

Flere undersøgelser viser, at glade medarbejdere er mere effektive og motiverede, og derfor står medarbejdertrivsel højt på listen i langt de fleste virksomheder. Det betyder, at der investeres både tid og ressourcer i medarbejderne for at sikre et velfungerende arbejdsmiljø på kontoret.

Det gøres i stigende grad ved at afholde firmaevents, hvor medarbejderne bruger tid sammen på en alternativ måde end til hverdag. En af de mest populære firmaevents er teambuilding, der netop bidrager til styrket sammenhold og en øget samarbejdsevne.

Nytænkende teambuilding

En dag eller to med teambuilding handler i høj grad om at styrke de sociale bånd og øge motivationen for samarbejde. De fleste forbinder sandsynligvis teambuilding med et klassisk, konferencelignende kursus, men det er meget mere end det, og feltet nytænkes hele tiden.

Der findes dog mange andre firmaevents, der kan bidrage positivt til arbejdspladsen. Sociale events som firmafester bliver prioriteret højt, og i mange virksomheder er den årlige julefrokost eller sommerfest blevet en fast tradition til stor fornøjelse for medarbejderne. Her er der mulighed for at slappe af i godt selskab og snakke om andet en arbejdet, hvilket betyder, at der kan skabes relationer på baggrund af andet end den fælles arbejdsplads. Det kan også være kurser der styrker både fagligheden, og at afholde et kursus kan faktisk være ligende så underholdenende som informerende. Det hele handler om rammerne.

Mange virksomheder prioriterer også små sociale tiltag i hverdagen ved for eksempel at vedtage, at alle medarbejdere holder fælles frokostpause. Det kræver ikke meget, men kan gøre en stor forskel for fællesskabet i og på tværs af afdelinger. Derudover kan en fyraftensbajer eller -cola fredag eftermiddag kan også blive en tradition, der er med til at samle medarbejderne om andet end jobbet.