Gør din rengøring mere digital.

0
2076
robotstøvsuger

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også en af dem som ikke har den store lyst til at tænde for støvsugeren, og gå hele huset igennem med en konstant støj i ørene. Så har du det fuldstændig lige som mange andre danskere. Vil du gerne slippe for den overfladiske støvsugning, som skal gøre 3-4 gange om ugen så er en robotstøvsuger lige det du står og mangler.

Nu tænker du sikkert. ”Sådan en havde jeg for nogle år siden, og den fungerede levede slet ikke op til mine forventninger”. Det er korrekt, at den ikke var helt klar til markedet for nogle år siden. Men i løbet af de sidste par år, har robotstøvsuger teknologien fået sig et spark i den helt rigtige retning, og udviklet sig til en rigtig god støvsuger der ikke kan undværes

Forbedret teknologi

Robotstøvsugeren som vi kender den i dag, er mere intelligent end nogensinde før. Dens kørerrute er forbedret så den altid sørger for at få alt snavset med sig på sin vej. Dvs. at når din robotstøvsuger når til et rum, scanner den først hele rummet, så den hele tiden ved hvor den er, og køre derfor ikke bare efter en vilkårlig rute.

Styring gennem app

Du kan i dag, hente en app som kan tilknyttes til din personlige robotstøvsuger. Du kan altså med denne app, starte og stoppe din robotstøvsuger når som helst. Du kan også planlægge hvad tid på døgnet den skal begynde at rengøre, samt hvor ofte. Når du har programmeret den til at køre, får du meddelelser om at den er i gang. Du kan også med din app, se rengørings statistik, og følge med i hvordan den har gjort sit arbejde.

Virtuel væg

Den fedeste feature den følger med til din robotstøvsuger, er virtuel væg teknologien. Den gør det muligt for dig at opstille nogle klodser, som sørger for at støvsugeren fx ikke støvsuger i bestemt områder.

Så robotstøvsugeren har altså fået sig en overhaling, og er blevet en rigtig godt rengøring værktøj, og hjælper uden at du selv skal gøre noget.