Gør dine møbler digitale med stemmestyring

0
5640

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udviklingen forsætter hele tiden med at skabe nye teknologier, som både gør vores liv nemmere, og også forbedre oplevelsen af det som vi ellers kender til i dag. Vi er i 2020 kommet så langt i udviklingen, at vi i dag ser at flere og flere møbler i hjemmet bliver stemmestyret, som vi i dag for det meste bruge til at tænde vores streamingtjenester med, og lige skal høre om vejret i dag.

Det vildeste som vi i dag indtil videre har set af digitale møbler, er den smarte sofa, som giver brugerne en helt enestående oplevelse. Denne sofa er i sig selv stemmestyret, og har i samarbejde med Google, påsat en stemmeassistent i armlænet på sofaen. Du kan derfor give de kommandoer, som du eller har været vant til at give din Google Assistant – men sofaen kan naturligvis mere end det.

Under rammen er der nemlig sat led lys, og højtalere, som giver dig/jer en 4D biograf oplevelse, når i sidder og ser en film eller spiller spil. Desuden kan du også få opladt din telefon, via trådløs opladning, samme sted for stemmeassistenten er.

Vil du se mere til denne sofa, kan du se en video af den lige her.

Der er ingen tvivl om at prisen på denne er rigtig højt, og hvis du gerne vil have et møbel, som er lidt mere humant at betale, så kan du faktisk bare kigge over på din flowerpot lampe, eller hvad du har stående derhjemme.

Ja du kan faktisk bruge dine nuværende lamper til at modtage stemmestyring. Alt du skal gøre er blot at købe nogle lyspærer som samarbejder med din stemmeassistent. Så kan du bede din stemmeassistent om at tænde lyset i stuen, på soveværelset, eller i hele hjemmet på en gang.

Ud over at bed den om at tænde, og du også skifte farve på lyset, eller få det til at vægesig til den musik som du høre.