Gør lidt ekstra ud af børnefødselsdagen

0
1230

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse dage er landet lukket hårdt ned, og der er ikke meget der kan lade sig gøre, når det kommer til sjov og fester. Selvom man gerne må være flere i private hjem, så anbefales det stadig, at man ikke samles mere end fem. Det betyder naturligvis også, at vi må kigge langt efter store fødselsdagsfester og lignende. De fleste voksne mennesker, kan godt forstå og forholde sig til dette. Der er da nok heller ikke mange børn på mere end et par år, der ikke har fundet ud af, at der er noget der hedder corona, og at det har ændret vores dagligdag. Alligevel kan det være meget svært for mindre børn, at forstå hvorfor man ikke kan holde en fødselsdag, som man plejer. Her kan man som forældre gøre meget.

Gør dagen til noget helt specielt – på de digitale plan

Det helt store er inden for det sidste år blevet, at man holder virtuelle møder, middage, fester osv. Vær flere sammen har for sig, og fejr fødselsdagen sammen med flere familiemedlemmer der er med på zoom, hangout, skype, meet og hvad det nu ellers hedder. Du kan finde inspiration til fødselsdagpynt og lignende her. Lav rigtige invitationer og send ud, ikke bare links hvor man kan sige deltager. Pynt op med flag, festlige tallerkener osv. Ikke bare hos jer, men hos alle der er med til fødselsdagen. På den måde bliver det lidt mere som en rigtig fødselsdagsfest, og ikke bare jer der holder en, og så en masse familiemedlemmer, der kigger på.

I stedet for at sidde med en lille iPad eller noget, så får billederne op på fjernsynsskærmen,  for størrelsen betyder altså noget. Om man ser mennesker på 8 tommer eller 50 tommer. gør meget for oplevelsen, især for små børn.

Vi skal alle leve med corona, og sandsynligvis i lang tid endnu. Så det handler om at få det bedste ud af det, ved at benytte de mange muligheder, der nu engang rent faktisk er.