Guide: lav din egen hjemmeside og fortæl din historie

0
1354

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man snakker om hjemmesider, så er det første man tænker på måske virksomheder og firmaer. Det er på sin vis også rigtigt, at det er dem, som primært bruger hjemmesider. Det er dog efterhånden også blevet rimeligt normalt at lave hjemmesider selv, som privat person. Her kan du dele en masse ting fra dit liv.

På den måde kan dine venner og din familie følge med i hvad du laver, og du kan samtidig have en masse gode ting samlet et sted. Det kan dog være lidt svært at komme i gang med denne hjemmeside. For hvad koster det at lave en hjemmeside, og hvor starter man egentligt?

Sådan starter du ud

Det er en god ide at starte med at finde nogle, som kan hjælpe dig med at lave denne hjemmeside. Hvis du ikke er en super stor fan af teknologi eller programmering, er det jo ikke sikkert, at du lige kan lave den helt selv.

Det er derfor godt at man mange forskellige steder kan få hjælp fra professionelle til at lave en hjemmeside. De kan hjælpe dig med at lave hele fundamentet, mens du stadig får muligheden for selv at lave ændringer. Det betyder altså, at det hele stadig kan ændres – du bliver ikke låst fast på noget bestemt design eller lignende, og har stadig friheden til at bestemme selv.

Ting du skal tænke over

Nogle ting der kan være gode at tænke over, når du har fået lavet denne hjemmeside, er de ting, som du lægger op. Måske det kunne være en god ide at lave en forside, hvor du skriver lidt om, hvem du er, og hvad meningen med hjemmesiden er. På den måde kan folk der ikke lige umiddelbart kender dig nemlig også besøge hjemmesiden.