Nemt at finde en håndværker online

0
2127
handyman

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid man lige er forberedt på at skulle have fat på en håndværker, men lige pludseligt kan du komme ud for at skulle have fat i en, og nogle gange kan det være ret akut, f.eks hvis et vandrør sprænger og du står med vandt i hele hytten. 
Så er gode råd dyre, og du skal hurtigt have fat i en VVSer, men hvordan finder du sådan en?
Ringer du til den første og den bedste du kan finde på google, uden at vide hvad de koster og hvor langt de egentligt er væk fra dig? 

Portal der samler alle håndværker et sted 

Der findes en let måde at finde lige netop den type håndværker du søger og i dit område, det hedder håndværkernøglen.dk og er en portal, hvor du på forsiden vælger f.eks. VVS og i Køge, så ville dit søge resultat se sådan her ud.
Her på siden vil du først kunne læse lidt om hvem de er, og hvad de tilbyder, samt finde tilbud, og tage direkte kontakt til håndværkeren du ønsker, skal udføre dit arbejde. 

Fordele ved at annoncere på håndværkernøglen.dk 

Hvis man selv er håndværker, kan der være mange fordele ved at annoncere sig selv på håndværkernøglen. En af de største fordele er at folk nemmere kommer til at se din virksomhed, uden du behøver gå op i søgemaskine optimering. For det gør håndværkernøglen nemlig for dig, og de er i toppen af de fleste søgeord på google, så hvis folk søger på VVS Køge, så vil håndværkernøglen være en af de første sider der dukker op på google, og så vil folk komme ind på siden den vej, og se din virksomhed der. 
Det betyder at du kan fortsætte med det du er bedst til, nemlig dit håndværk.
 

DEL
Tidligere artikelGod formidling
Næste artikelBestil den rigtige elektriker