Optimer din virksomheds ressourcer med ERP

0
1222

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man som virksomhed står for at levere varer, enten direkte fra virksomheden eller via en leverandør til mange kunder og mange steder geografisk, er der en del logistik og ressourcer at planlægge og tage hensyn til. Har man ovenikøbet mange ordrer i ordrebogen at holde styr på, er der et stort behov for at tilegne sig et system, der kan holde styr på alle disse ordreleverancer. Det kan her være en stor fordel at alliere sig med en dygtig, effektiv og anerkendt dansk ERP-leverandør, der kan tilbyde skræddersyede løsninger til netop din virksomheds unikke behov.

 

ERP er løsningen

Hvad er ERP? Det bliver defineret som ”Enterprise Ressource Planning”, og det er et system til at planlægge ressourcerne. Dette forretningssystem har et præg af LEAN tankegangen ind over sig, idet dette system samler firmaets arbejdsprocesser og arbejdsområder i et samlet system. Er man en mindre eller en mellemstor virksomhed kan et sådant system virke ”lidt for meget” af det gode, men sagen er, at det vil tjene sig ind på kort tid eller på sigt, fordi det er med til at optimere og effektivisere de ressourcer, som den enkelte virksomhed har, samtidig med, at det vil minimere spild af ressourcer og om-allokering af eksisterende ressourcer.

 

Spar penge med ERP

Forestil dig, at du har en virksomhed, der har en webshop med tøj, tasker og sko. Disse bestiller kunderne over nettet og forventer dernæst levering til døren eller til en pakkeshop i nærheden indenfor et givent antal dage. Hvordan administrerer din virksomhed denne praktik og logistik? Det er her, at et specialdesignet ERP system til netop dette scenarie kan medføre, at kunderne får leveret produktet direkte fra den leverandør, der fremstiller varen og ovenikøbet får varen på det rette sted på det rette tidspunkt uden forsinkelser. Det giver glade kunder, minus spild i transport og dermed mulighed for, at kunden køber flere produkter på et senere tidspunkt.

 

Lær mere fra dygtige konsulenter

Når man som virksomhed er på udkig efter et skræddersyet ressourceplanlægningssystem, er der altid mulighed for at få dygtig rådgivning hos konsulenterne, der har rig erfaring i at finde ud af, hvad der skal til i forhold til din virksomheds unikke, forretningsmæssige set-up. På denne måde er man sikret en holdbar og bæredygtig løsning, der tilgodeser virksomhedens behov på en effektiv og struktureret måde. Der er mulighed for at spare mange penge i længden, fordi ressourcerne bruges på optimal vis.