Teknologiske udvikling i hjemmet

0
2353
Teknologiske udvikling i hjemmet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en digital tidsalder hvor der sker utrolig mange ting, både i samfundet og inden for den teknologiske udvikling. Især inden for boligen er der mange ting som bliver  revolutioneret. Siden dengang hvor fjernbetjeningen kom til har det gjort det nemmere at styre flere af dagligdagens apparater. I dag endnu nemmere, idet at vi nu slet ikke behøver en fjernbetjening længere, men blot skal have en bestemt app på vores smartphone. Dette vil sige, at vi nu at vi nu kan styre flere dele af hjemmet fra vores smartphone.

Vinduer og gardiner

Det er ikke længere nødvendigt at rejse sig, hver gang solen skinner ind i dagligstuen. I stedet kan man blive siddende og med et par tryk på sin smartphone, kan man styre samtlige rulle og plissegardiner i hjemmet. Dette kræver dog, at man har den app som passer til gardinet. Ligeledes kan alle velux vinduer monteres med motor som ligeledes kan styres via et betjeningspanel og via smartphonen

Temparaturen i boligen

Hvis man enten har det for varmt eller koldt, har man i mange år skulle hen og dreje på termostaten eller hen til samtlige radiatorer i hjemmet for at finde ud af hvilke der var skruet for meget op eller hvilken der var slukket. Danfoss har lavet løsningen til det intelligente hjem, så det ikke længere er nødvendigt. Med korrekt udstyr kan du med appen fra Danfoss via telefonen indstille det præcise antal grader du ønsker i de forskellige værelser. Selve systemet er halv dyrt at investere i, men på sigt vil du spare mange penge på varme forbruget.

Lyd i boligen

Det er ikke noget nyt, at vi ikke længere behøver at afspille lp’er og cd’er, når vi vil høre musik i hjemmet. Nu kan man blot tænde for spotify og streame via wifi eller airplay. På den måde kan man tænde for musikken i samtlige rum i hjemmet og høre den samme musik.

Der er ingen tvivl om at vi lever en en digital tid hvor rigtig mange tid bliver muligt.