Tjen penge på tomme parkeringspladser

0
1416

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som grundejer kan du tjene ekstra penge hvis du har ledige parkeringspladser ved dine bygninger. Du kan nemlig leje dem ud helt problemfrit gennem et parkeringsselskab.

Langt de fleste bilejere er trætte af at skulle bøvle med at betale for parkering hver gang de sætter bilen fra sig, men med topmoderne og teknologiske løsninger kan du nu gøre det endnu nemmere for dine brugere at betale for parkering f.eks. gennem langtidsleje der bliver administreret problemfrit af et parkeringsselskab.

Forskellige løsninger til forskellige behov

Som grundejer kan der være stor forskel på dine behov for parkeringsløsninger, parkeringskontrol og dermed også dine muligheder for at skabe indtægter fra dine parkeringspladser.

Måske har du tomme pladser i varierende tidsrum, på bestemte dage eller måske hele døgnet. Et parkeringsselskab med digitale løsninger gør det nemt for dig at administrere parkeringsforholdene, du kan altid få rådgivning og vejledning om hvilken løsning der passer bedst til det område hvor du ønsker parkeringskontrol. Se mere her.

Undgå utilfredse brugere

Noget af det der kan give allerflest konflikter er parkering, men langt de fleste kan undgås ved tydelig skiltning og vejledning. Det er derfor vigtigt at vælge et parkeringsselskab der går op i at vejlede brugerne bedst muligt så man undgår afgifter og utilfredse brugere.

Uanset hvor godt man har skiltet og vejledt hænder det selvfølgelig af og til alligevel at der opstår situationer med konflikt eller manglende forståelse for bøder, i sådan et tilfælde er det altid rart at have et parkeringsselskab der tager sig af disse ting, så du som grundejer ikke selv skal tage konflikten.

Når du bruger et parkeringsselskab, sikrer du også brugernes ret til at kunne klage gennem Parkeringsklagenævnet, og denne mulighed alene kan være med til at nedtrappe eventuelle konflikter. Som grundejer har du helt sikkert rigeligt andet at se til end at håndtere parkering.